top of page

Tävling Spanien

Nu är årets andra LET-tävling spelad. 😃 Vi spelade den i Barcelona i Spanien och jag slutade på en delad 12:de plats. Jag är nöjd med mitt spel under veckan, hade en liten dipp dag 2 men annars va det väldigt stabilt och bra spel med 15, 15, 18 och 16 greenträffar 👍 

Tredje dagen spelade jag riktigt bra och träffade 18 greener och gav mig själv väldigt många bra birdiechanser. Kul!! 

Sista dagen fick jag spela med själva Laura Davies, jag var sååå nervös 😅 Hon är ju verkligen en legend. Började ganska skakigt med +2 efter 6 spelade hål, fick ett lite pepptalk utav min caddie/bror Koffe och kunde fokusera mer på mig själv, gick -4 in därifrån. 👍 

Är nöjd med min tävling överlag!! Även kul att det va så himla många duktiga spelare från LPGA-touren där. Många som spelade Solheim Cup senast 😃 

Stort tack till min tränare/bror Koffe som gjorde ett bra jobb på bagen och till min fina mamma som var med som stöd och hejade på mig 💕


Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page