LETaccess Evian

Veckan efter Malmö åkte jag till Frankrike för att spela en LETaccess tävling som även var ett kval till Evian championship. Vi var 126 tjejer och 2 platser stod på spel till majorn som spelas senare i år. 😃

Jag måste börja med att säga vilket vackert ställe och vilken banan, kan verkligen rekommendera alla att åka dit!! 

Mitt spel denna veckan var inte mycket att hänga i granen, det var okej men inte mer än så. Stundtals var det väldigt bra och jag avslutade alla rundor med att gå minus sista 9 så det var bra 👍 Jag slutade på den 36:e-plats 😃


Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon