top of page

LETaccess Evian

Veckan efter Malmö åkte jag till Frankrike för att spela en LETaccess tävling som även var ett kval till Evian championship. Vi var 126 tjejer och 2 platser stod på spel till majorn som spelas senare i år. 😃

Jag måste börja med att säga vilket vackert ställe och vilken banan, kan verkligen rekommendera alla att åka dit!! 

Mitt spel denna veckan var inte mycket att hänga i granen, det var okej men inte mer än så. Stundtals var det väldigt bra och jag avslutade alla rundor med att gå minus sista 9 så det var bra 👍 Jag slutade på den 36:e-plats 😃


Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page