top of page

Dag 3 i Sydafrika

Idag började första tävlingen här nere i Sydafrika, jag sköt +6 totalt. +6 första nio och på par sista nio. 

Spelet var lite ringrostigt från tee. Fick lite saker att jobba på i svingen veckan innan jag åkte, när jag sätter det slår jag väldigt bra slag men när jag inte riktigt tajmat det blir det tyvärr lite missar. Men det är okej, ser detta mer som en träningstävling då det är min tredje dag på gräs 😊

 Efter rundan blev det lite strandhäng och våfflor 👌😊


Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page